Pigga jentan:D

Idag stod jag upp vældigt sent.. men nær jag vaknade børjade jag och stæda.. Och jag kunde inte sluta:P så nu har jag vaskat hela lægenheten, lagat mat och gått ut i tjænsten med Ruben och blitt svimmfærdig och næstan svimmat ooooch tagit bilder på magen..:D Jag ær gravid, syns det?=)

31 Augusti 16 veckor och 5 dagar  Bebisens længd 17cm
Bebisen ær 17cm
Jag har gått 16 uker och 5 dagar



Hej och hå!

Idag var jag lite piggare=) Jag var på möte igår.. Oh så jag har saknat möterna.. får hoppas att allt håller i sig så jag kan få börja gå oftare=)

Jag har faktiskt inte mycket att skriva idag:S Känner mig bara tankespridd:P

Snakkes når jeg har mer og skrive:P

Hjærtljud=)

Igår morse ca halv nio fick jag och Ruben høra våran ælskade bebis hjærtljud før førsta gången=) Jag blev alldeles varm innuti och bara strålade av glædje..

Nær vi kom hem skulle Ruben ivæg på jobb men han var tvungen att hjælpa mig upp før alla 59trappsteg till huset før att jag va så illamående/kvalm, sen skickade jag honom ut fort som attans før att jag visste att jag skulle spy.. Men min ælskade man kom tillbaka och trøstade mig och erbjød sig till att laga mat till mig, men jag tackade gulpande "nej" eftersom jag ændå skulle spy upp maten.. Jag kom fram till att det gør ingenting om jag spyr lite(mycket egentligen):P Før våran bebis har ett hælsosamt hjærta som læt helt friskt=)

Nær min kæra man hade åkt till jobbet åt jag en brød skive och spydde upp den tillsammans med massa vatten och jærntabletterna jag tog på morgonen.. Det va nog det mest æckligaste spyan jag hade sætt..:P
Sen sov jag i 5 timmar helt utslagen tills Ruben kom hem och lagade middag till mig.. Jag var kvalm resten av kvällen men helt otroligt lycklig ændå.. Før våran bebis har ett hjærta som ær helt friskt=)

På fredag ær det guttakveld och jentekveld..=) Jag och Marita ska troligtvis på kino och se Natt på museet 2 och Ruben ska spela poker hær hjemme med guttarna..=)

Nu ska jag i allafall spise middag med min kæra man och kosa lite med magen min=)

Hade!=)

Værldens mest fantastiska man:)

Halloen!!!:P
Jag vaknade i morse med vældens huvudværk och illamående/kvalm.. Ruben var søt nog att gøra frukost åt mig, men det var svårt att få i mig den..  Stackarn va tvungen att hæmta en hink i fall att jag skulle krækas upp maten... Nær jag væl stod upp før att gå på toaletten fick jag den dær riktigt dåniga huvudverken som kallas før migræn.

Jag ringde Tina før kolla va hon tyckte hjælpte under hennes gradivitet(Hon hade førfærlig migræn under hennes gradiviteter) och jag fick några råd som verkligen hjælpte.
 Førutom att jag skulle tala med lækaren om en migræn tablett som gravida kan ta så va det væl se på en komedifilm så man ler(Endorfiner slæpps och man slappnar mer av), gå ut och ta en liten promenad, duscha och førsøka gøra någonting så man tænker på någonting annat..

Ruben var otroligt fin hjælp och satte en iskall handuk på huvudet mitt och læste i vaktornet før morgondagens møte, efter de så satte han sig och masserade mina føtter med zoneterapi.. Han har en hel bok om just zoneterapi och dær står det om just øgon migræne som jag har..

Migrænen gick øver men magen va fortfarande orolig.. Men då!!! då fick Ruben en ide, han skulle stælla sig och baka:) så han bakade (OTROLIGT goda) kanel bullar till mig och honom..=)

Jag vill bara sæga att jag ær otroligt lyckatlottad, Jag har en man som tar hand om mig och får mig studera och slappna av och gør allt som en hemmafru ska gøra:) Men eftersom jag inte klarar av att vara en hemmafru just nu så får han vara min hemmafru..

Jag har världens bästa man♥

Trött men lycklig=)

Äntligen har jag slutat med postafrenen(mot kvalme/illamående).. men jag är fortfarande kvalm men jag klarar mig..=) jag är inte lika trött längre men det är för att jag har slutat med postafrenen...

Jag har förresten slutat ta bilder på magen just nu för att jag är smal som en sticka och det syns inte alls att jag är gravid även om jag är i andra trimestern  nu.. bilderna som jag tog innan kan man nästan ta bort för de är inte riktiga.. det är bara min mage som hade svullnat upp för att göra plats för bebisen... och nu har jag inte alls en sådan mage..:P

Jag har kunnat äta lite mat nu i alla fall så det blir mycket kotletter osv..:P

Nä snart är det Brann kamp så jag ska väl ta och äta och låta Ruben ha det lite göy med öl och  Kampen=)

Hade!:D


RSS 2.0